Contacteer ons

Diegem (Brussel):
02 725 33 25

Geel (Kempen)
014 59 37 06

Gent (Oost-Vlaanderen):
09 339 00 61

Hasselt (Limburg):
011 20 17 47

Mechelen:
015 43 38 90

Oelegem (Antwerpen):
03 383 47 04

Oostende (West-Vlaanderen):
059 70 40 05

Gratis Offerte


  • Tel:

  • Email:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Vakwerk

Alcantara reinigen

Er zit een flinke vlek in uw meubelstuk van alcantara en u wilt het zo spoedig mogelijk laten reinigen. ATAR Tapijt- & Zetelreiniging begrijpt maar al te goed dat u de vlekken uit uw zetel wilt hebben. Daarom zijn wij er om u te helpen. Doordat wij vestigingen hebben door heel België, kunnen wij u op tal van plaatsen helpen uw meubelstukken weer vlekvrij en extra proper te krijgen. Alcantara en nubuck reinigen zijn één van onze specialiteiten. 


Eenvoudig en zonder moeite Alcantara laten reinigen

Ook het materiaal alcantara reinigen wij voor u zonder enige moeite. Doordat wij meer dan 25 jaar ervaring in ons vak hebben, kunnen wij zo goed als iedere vlek uit ieder materiaal laten verdwijnen. De behandeling van alcantara is daar geen uitzondering op. Wij komen uw vieze alcantara-meubel kosteloos bij u ophalen, zodat wij de zetel met de grootste zorg kunnen reinigen. Binnen twee dagen kunt u uw propere zetel weer bij u aan de deur verwachten.

Ieder materiaal is anders

Of het nu om leder, suède, nubuck of alcantara gaat: iedere materie heeft een zijn specifiek behandelproces. Dit om ervoor te zorgen dat de materialen door en door schoon worden, maar niet gaan  beschadigen of verkleuren. Naast het standaard reinigingsproces waarmee wij uw zetel onder handen nemen, kunt u kiezen voor een extra behandeling wanneer wij uw salon reinigen. Dankzij een beschermlaag van nanotechnologie, zorgt u ervoor dat vlekken en vuil nog minder kans maken op uw schone zetel.

Laat uw meubelen reinigen door ons

Heeft u vlekken in een meubelstuk dat gemaakt is van alcantara en wilt u daar graag vanaf? Neem dan zeker en vast contact met ons op, zodat wij vlug met de vlekken aan de slag kunnen gaan. Laat ons weten hoeveel zitplaatsen uw zetel heeft of hoeveel stoelen met of zonder armleuning u weer proper wilt hebben. Op die manier kunnen wij een juist financieel overzicht naar u doorvoeren. Bel ons vandaag nog en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Elk materiaal alcantara, stof, leder, nubuck, suède ...  reinigen wij met de grootste zorg. Want een propere zetel of stoel, wie wil dat nou niet?

Loading...

Meest bekeken