Contacteer ons

Diegem (Brussel):
02 725 33 25

Geel (Kempen)
014 59 37 06

Gent (Oost-Vlaanderen):
09 339 00 61

Hasselt (Limburg):
011 20 17 47

Mechelen:
015 43 38 90

Oelegem (Antwerpen):
03 383 47 04

Oostende (West-Vlaanderen):
059 70 40 05

Gratis Offerte


  • Tel:

  • Email:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Vakwerk

Lederen zetels onderhouden

Wilt u een professionele firma inschakelen voor het onderhoud van uw lederen zetels? Contacteer dan ATAR Tapijt- & Zetelreiniging dan eens. Al meer dan 25 jaar onderhouden wij lederen zetels op professionele wijze. Wij hebben de meest technische producten en machines in huis om uw lederen zetels van een grondig onderhoud te voorzien. Daarenboven beschikken onze medewerkers over uitgebreide vakkennis en ervaring in het grondig reinigen van zetels.

Onderhoud van lederen zetels: reiniging en coating

Wanneer u graag lang van uw lederen zetels wilt genieten, dan dient u ze goed te onderhouden. Het onderhoud van uw lederen zetels laat u het best aan een specialist als ATAR Tapijt- & Zetelreiniging over. Nadat onze gratis ophaaldienst uw zetels heeft opgehaald gaan wij deze eerst van een diepe reiniging voorzien. impregneren wij de vezel. Onze reiniging zorgt er ook voor dat uw zetels gedesinfecteerd en ontgeurt zijn. Na-de reiniging plaatsen we nog een toplaag om de kleur en het leder voor lange tijd te beschermen. speciale coating,  Na het onderhoud laten wij uw lederen zetels drogen in onze speciale droogkamer. Voilà, uw lederen zetels zien eruit als nieuw.

Gratis ophalen en leveren

Wanneer u uw lederen zetels laat onderhouden door ATAR Tapijt- en Zetelreiniging, dan kunt u op een klantvriendelijke service rekenen. Wij komen uw lederen zetels of stoelen graag gratis bij u ophalen. Op twee werkdagen brengen wij uw zetels gereinigd terug. Onze service bieden wij in heel België aan, gezien wij over een groot aantal locaties beschikken. Heeft u vragen over het onderhoud voor lederen zetels dat wij aanbieden? 

Contacteer ons gerust

, door te bellen naar 0477 49 93 49. Wij vertellen u er graag meer over. 

Loading...

Meest bekeken