Contacteer ons

Diegem (Brussel):
02 725 33 25

Geel (Kempen)
014 59 37 06

Gent (Oost-Vlaanderen):
09 339 00 61

Hasselt (Limburg):
011 20 17 47

Mechelen:
015 43 38 90

Oelegem (Antwerpen):
03 383 47 04

Oostende (West-Vlaanderen):
059 70 40 05

Gratis Offerte


  • Tel:

  • Email:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Vakwerk

Meubels reinigen

Heeft u een vloerkleed of een aantal meubels die u wilt laten reinigen? Laat deze gratis ophalen door de vakkundige medewerkers van ATAR Tapijt- en Zetelreiniging. Op slechts twee werkdagen heeft u uw meubels of vloerkleed gereinigd terug. Ze zullen er terug uitzien als nieuw. Onze firma beschikt namelijk over de benodigde producten en machines om een grondige reiniging te bewerkstelligen. Op een topservice kunt u rekenen, daar kunt u vanop aan.

Meubels of vloerkleed laten reinigen overal in Vlaanderen mogelijk

ATAR Tapijt- en Zetelreiniging heeft meerdere vestigingen doorheen gans Vlaanderen. Hierdoor kunnen wij de gehele Benelux van dienst zijn met onze dienstverlening. Wilt u enkele meubels laten schoonmaken of een vloerkleed laten reinigen? Laat het ons weten. Na een diepe reiniging zullen wij de achtergebleven resten van onze schoonmaakproducten wegspoelen. Ook zullen wij de bekleding versterken, door de vezel te impregneren. Nadien desinfecteren en ontgeuren wij uw meubels of vloerkleed; het reinigen is voltooid.

Lang nagenieten van het resultaat

Uw meubels of vloerkleed zien er na het reinigen weer uit als nieuw en daar wilt u vanzelfsprekend lang van genieten. Kies er daarom voor om na de reiniging uw meubels en vloerkleed te laten voorzien van een speciale anti-vlekcoating. Deze coating zal hen beschermen tegen nieuwe vlekken en vuilvorming. Geef het zeker bij ons aan als u interesse heeft in het laten aanbrengen van een beschermlaag.

Gratis levering ook aangeboden

ATAR Tapijt- & Zetelreiniging zorgt ervoor dat uw meubels of vloerkleed na het reinigen bij u thuis worden afgeleverd. Doorgaans neemt de behandeling twee werkdagen in beslag. Heeft u interesse in onze diensten of heeft u hier vragen over? Bel dan gerust even naar 0477 49 93 49. Wij beantwoorden uw vragen graag. 

Loading...

Meest bekeken