Contacteer ons

Diegem (Brussel):
02 725 33 25

Geel (Kempen)
014 59 37 06

Gent (Oost-Vlaanderen):
09 339 00 61

Hasselt (Limburg):
011 20 17 47

Mechelen:
015 43 38 90

Oelegem (Antwerpen):
03 383 47 04

Oostende (West-Vlaanderen):
059 70 40 05

Gratis Offerte


  • Tel:

  • Email:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Vakwerk

Oosters tapijt reinigen

Wilt u uw kostbare Oosters tapijt laten reinigen na uw feest omdat er een grote vlek in zit? Stop zelf met schrobben en voorkom erger. Wij van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging helpen u graag met het Oosters tapijt dat wij vakkundig voor u reinigen.

Uw Oosters tapijt reinigen wij met de grootste precisie

Na een grondige reiniging spoelen wij alle productresten en vuil van het tapijt af en desinfecteren en impregneren het vervolgens. Indien gewenst kan er aan het proces ook een anti-vlekcoating worden toegevoegd, om het vuil nog langer van uw Oosters tapijt te weren, zodat het langer duurt voordat wij het weer moeten reinigen. Dit is echter een extra optie en is niet in het standaard reinigingsproces opgenomen. Binnen twee werkdagen bezorgen wij uw Oosters tapijt perfect gereinigd en wel bij u thuis. En dat door gans België, zonder extra kosten.

Laat uw Ooster tapijt in ere herstellen

Neem daarom contact met ons op, zodat wij uw Oosters tapijt weer in ere kunnen herstellen. Oosterse tapijten reinigen, is een van de specialiteiten waardoor wij ons onderscheiden. De kosten worden gebaseerd op het aantal Oosterse tapijten en het aantal vierkante meters. Wanneer wij de tapijten komen ophalen en afleveren of wanneer wij vaste tapijten ter plaatse moeten reinigen, rekenen wij geen verplaatsingskosten. Dus waar wacht u nog op? Bel ons via het telefoonnummer 0477 49 93 49 en binnen twee dagen heeft u uw schone Oosters tapijt weer terug waar het hoort.

Loading...

Meest bekeken