Contacteer ons

Diegem (Brussel):
02 725 33 25

Geel (Kempen)
014 59 37 06

Gent (Oost-Vlaanderen):
09 339 00 61

Hasselt (Limburg):
011 20 17 47

Mechelen:
015 43 38 90

Oelegem (Antwerpen):
03 383 47 04

Oostende (West-Vlaanderen):
059 70 40 05

Gratis Offerte


  • Tel:

  • Email:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Vakwerk

Perzisch tapijt reinigen

Heeft u een Perzisch, hoogpolig of wollen tapijt dat u graag wilt laten reinigen, zonder hoge prijzen te moeten verwachten? Daarvoor kunt u zich het best wenden tot een specialist als ATAR Tapijt & Zetelreiniging. Onze firma is gespecialiseerd in het reinigen van zowel losse tapijten als vast tapijt. Onze medewerkers weten uw tapijt terug in perfecte staat te brengen. Wij beschikken over diverse vestigingen in heel Vlaanderen, waardoor wij onze diensten in de volledige Benelux kunnen aanbieden.

Hoe wij Perzisch, hoogpolig en wollen tapijt aan vriendelijke prijzen reinigen

Bij ATAR Tapijt & Zetelreiniging kunt u diverse soorten tapijt laten reinigen. Het reinigen van zowel wollen, hoogpolig of Perzisch tapijt is voor ons geen enkel probleem. Wij komen uw tapijt gratis halen voor een reiniging? Na het ontzanden van uw tapijt krijgt deze een grondige wasbeurt. Wij spoelen uw tapijt tot alle opgeloste productresten en vuil zijn verdwenen. Ook desinfecteren wij het tapijt. Tot slot wordt het tapijt geïmpregneerd met natuurlijke producten om de vezels te verstevigen. Wilt u uw hoogpolig, wollen of Perzisch tapijt niet alleen reinigen, maar ook beschermen tegen nieuw vuil? Dan kunnen wij een speciale coating aanbrengen. Uw tapijt wordt nadien in een speciale droogkamer op een snelle gecontroleerde manier gedroogd, zodat het niet kan verkleuren of vervormen. Op twee werkdagen heeft u een perfect gereinigd tapijt terug.

Vast tapijt reinigen aan aangename prijzen ook mogelijk

Bij ATAR Tapijt & Zetelreiniging kunt u niet alleen losse tapijten laten reinigen; wij reinigen ook vast tapijt voor aangename prijzen. Wij komen graag ter plaatse in uw winkel, kantoor of woning uw tapijt reinigen. Hiervoor gebruiken wij exclusieve producten en machines. Zelfs de reiniging van tapijt na het ontstaan van waterschade of brandschade zijn voor onze vakmensen geen enkel probleem. De droogtijd bedraagt doorgaans twee tot vier uur. Gedurende deze tijd kan er niet over het tapijt worden gelopen.

Snelle service en topkwaliteit

ATAR Tapijt & Zetelreiniging is gekend om het leveren van topkwaliteit in korte tijd. Wenst u meer informatie te verkrijgen over onze diensten? Aarzel niet ons eens te contacteren. Dit kunt u doen door te bellen naar 0477 49 93 49

 of via het contactformulier

Loading...

Meest bekeken