Contacteer ons

Diegem (Brussel):
02 725 33 25

Geel (Kempen)
014 59 37 06

Gent (Oost-Vlaanderen):
09 339 00 61

Hasselt (Limburg):
011 20 17 47

Mechelen:
015 43 38 90

Oelegem (Antwerpen):
03 383 47 04

Oostende (West-Vlaanderen):
059 70 40 05

Gratis Offerte


  • Tel:

  • Email:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Vakwerk

Tapijt reinigen Gent

Tapijt reinigen in de regio van Gent? Wij staan voor u klaar! Met ons team zorgen wij ervoor dat de hardnekkige vlekken snel uit uw tapijt verdwenen zijn. Zowel thuis als op het bureel kunnen wij van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging ervoor zorgen dat de tapijten er weer uitzien als nieuw.

Uw tapijt reinigen wij ook in de regio Gent

Wat voor soort vlek het ook is en op wat voor materiaal tapijt de plekken ook zitten: wij maken het weer proper voor u. Met een vakkundig team zorgen wij er binnen twee dagen voor dat het losse tapijt weer bij u aan huis teruggebracht wordt, zonder dat wij daar een meerprijs voor rekenen. Dus wat houdt u nog tegen? Breng uw tapijt met hardnekkige vlekken bij ons langs. Desnoods komen wij bij u langs, zodat uw tapijt weer kan stralen in uw living. Laat daarom uw tapijt reinigen in de buurt van Gent.

Schoner dan schoon

Na het ontzanden van het tapijt, spoelen wij de meubelstukken grondig voor u na. Op die manier zorgen wij ervoor dat vuilresten op het tapijt geen schijn van kans hebben. Wanneer het tapijt zo goed als schoon is, desinfecteren wij het en impregneren het vervolgens, om zo de vezels van het tapijt extra stevig te houden. Indien gewenst kan er als extra optie worden gekozen voor een laagje van onze nanotechnologie, om het tapijt extra te beschermen tegen vuil en vlekken.

Bel ons vandaag nog

Vindt u dat het nu toch echt tijd is op uw tapijt te reinigen en bent u woonachtig in de regio van Gent? Bel 09 339 00 61 en we komen u zo spoedig mogelijk helpen, zodat uw tapijt er weer proper bij komt te liggen. Als u ons kunt vertellen hoeveel vierkante meter wij moeten reinigen, kunnen wij u precies vertellen wat de kosten van het proces zijn. Ligt uw tapijt vast op uw bureel? Geen probleem! Een tapijt die niet te verplaatsen is, reinigen wij maar al te graag op locatie zoals onder andere in Gent. Ook hiervoor rekenen wij geen verplaatsingskosten. Voor u het weet, is uw mooiste meubelstuk weer brandschoon.

Loading...

Meest bekeken