Contacteer ons

Diegem (Brussel):
02 725 33 25

Geel (Kempen)
014 59 37 06

Gent (Oost-Vlaanderen):
09 339 00 61

Hasselt (Limburg):
011 20 17 47

Mechelen:
015 43 38 90

Oelegem (Antwerpen):
03 383 47 04

Oostende (West-Vlaanderen):
059 70 40 05

Gratis Offerte


  • Tel:

  • Email:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Vakwerk

Tapijt reinigen Limburg

Een tapijt laten reinigen in Limburg hoeft niet lastig te zijn. U kijkt al weken lang naar die lelijke vlekken in uw tapijt, maar u krijgt ze er zelf met geen mogelijkheid uit? Neem dan contact met ons op! ATAR Tapijt- & Zetelreiniging zorgt ervoor dat uw tapijt met professionele deskundigheid behandeld wordt, zodat uw pracht en praal er weer zo goed als nieuw uitziet.

Laat uw tapijt reinigen in Limburg

Laat de vlekken en smerige plekken uw tapijt niet verpesten. Het maakt voor ons niet uit of het tapijt opgehaald moet worden of dat wij het vasttapijt ter plaatse bij u komen reinigen. Het gaat ons uiteindelijk maar om één ding: u weer aan een proper tapijt helpen. Het maakt voor ons niet uit wat voor soort materiaal uw tapijt is. Dankzij onze jarenlange ervaring krijgen wij het hoe dan ook proper. De tapijten reinigen wij door gans België, dus ook in Limburg staan wij graag voor u klaar vanuit Hasselt.

Schoonmaken is vakmanschap

Dankzij ons reinigingsproces zorgen wij ervoor dat de tapijten die wij reinigen ook in Limburg weer stralen. Dat proces begint altijd met het ontzanden van het kleed, waarna wij het meubelstuk grondig afspoelen met water. Vervolgens desinfecteren en impregneren wij het tapijt, voor een optimaal schoon resultaat. Wilt u er echt zeker van zijn dat vuil en vlekken geen kans maken? Kies dan voor een anti-vlekcoating. Deze extra optie dient los van het reinigingspakket besteld te worden, maar zorgt er wel voor dat uw schone tapijt nóg langer proper blijft.

Geef vlekken geen kans

Dit is het juiste moment om uw tapijt te laten reinigen in Limburg. Binnen twee dagen hebt u uw propere tapijt weer terug en kan uw schone meubelstuk weer stralen in de living. Vaste tapijten die niet te verplaatsen zijn, reinigen wij maar al te graag ter plaatse bij uw woning of bureel in Limburg. Of het nu om een los of vast tapijt gaat, verplaatsingskosten betaalt u bij ons in ieder geval niet. Geef ons door hoeveel tapijten wij voor u moeten reinigen en wat de oppervlakte ervan is, zodat wij overzichtelijk voor u kunnen bepalen wat de schoonmaakkosten zijn. Neem daarom contact op met onze vestiging in Hasselt op het nummer 011 20 17 47 en maak vandaag nog een afspraak!

Loading...

Meest bekeken