Contacteer ons

Diegem (Brussel):
02 725 33 25

Geel (Kempen)
014 59 37 06

Gent (Oost-Vlaanderen):
09 339 00 61

Hasselt (Limburg):
011 20 17 47

Mechelen:
015 43 38 90

Oelegem (Antwerpen):
03 383 47 04

Oostende (West-Vlaanderen):
059 70 40 05

Gratis Offerte


  • Tel:

  • Email:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Vakwerk

Tapijt reinigen prijs per m2

De kosten voor de tapijten die wij reinigen, berekenen wij door de prijs per m2 te bekijken. Aan de hand van de totaal oppervlakte en het kunnen wij voor u een gratis prijsaanvraag op maat maken. Op die manier kunnen wij u het juiste financiële prijskaartje voorschotelen, zodat u weer volop kunt genieten van uw propere tapijt. Wij van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging doen er alles aan, om uw eigendommen proper terug te geven.

Tapijt laten reinigen gaat prijs per m2

Geen vlek is voor ons te groot en er is geen materiaal dat wij niet schoon kunnen krijgen. Waar uw meubelstuk ook is in België, wij halen uw tapijt op of reinigen vaste tapijten ter plaatse. Wij zorgen ervoor dat wij uw tapijt reinigen en berekenen de prijs per m2. Doordat wij verschillende vestigingen door heel België hebben, is er altijd een bureel van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging bij u in de buurt. Wij rekenen geen verplaatsingskosten en wanneer wij uw vieze tapijt bij u thuis ophalen, kunt u die binnen twee dagen weer proper bij u terug verwachten. Naast dat wij uw tapijt grondig wassen, desinfecteren en impregneren, kunt u er als extra optie nog voor kiezen om een coating van nanotechnologie over het tapijt aan te brengen. Daardoor is uw tapijt nóg langer beschermd tegen vuil van buitenaf.

Gratis prijsaanvraag voor tapijtreiniging

Als wij het tapijt reinigen, berekenen wij de prijs van de schoonmaakkosten per m2. Wat die kosten zijn, hangt af van de grootte van het tapijt en het materiaal waarvan het meubelstuk gemaakt is. Doe daarom vandaag nog een gratis prijsaanvraag, zodat u een overzichtelijk financieel plaatje krijgt over wat een tapijt reinigen kost en wat de prijs per m2 voor u is. Bel met onze hoofdvestiging of met één van onze afdelingen en doe een gratis prijsaanvraag.CONTACT

Loading...

Meest bekeken