Contacteer ons

Diegem (Brussel):
02 725 33 25

Geel (Kempen)
014 59 37 06

Gent (Oost-Vlaanderen):
09 339 00 61

Hasselt (Limburg):
011 20 17 47

Mechelen:
015 43 38 90

Oelegem (Antwerpen):
03 383 47 04

Oostende (West-Vlaanderen):
059 70 40 05

Gratis Offerte


  • Tel:

  • Email:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Vakwerk

Tapijt schoonmaken

Bent u op zoek naar een professionele tapijtreiniger voor het schoonmaken van uw tapijt door middel van een dieptereiniging? Daarvoor bent u bij ATAR Tapijt & Zetelreiniging aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar reinigen onze gespecialiseerde medewerkers voor zowel particulieren als voor bedrijven losse en vaste tapijten. Het is ons om het even wat voor soort tapijt wij voor u moeten reinigen. Dankzij onze expertise en speciale apparatuur kunnen wij ieder tapijt van een dieptereiniging voorzien.

Tapijt schoonmaken door professionele tapijtreiniger: uw tapijt als nieuw

ATAR Tapijt & Zetelreiniging is uw professionele tapijtreiniger. Nadat wij uw tapijt van een dieptereiniging hebben voorzien, ziet deze er weer als nieuw uit. Wij kunnen zowel los tapijt als vast tapijt schoonmaken. Heeft u een aantal losse tapijten die wel een schoonmaakbeurt kunnen gebruiken? Breng ze gerust bij ons binnen, op een van onze vele locaties in Vlaanderen. Wij zullen uw tapijten ontzanden, spoelen én desinfecteren, zodat al het vuil volledig verdwijnt. Tot slot zullen wij uw tapijten impregneren, waardoor de vezels verstevigen. Wilt u uw tapijt niet alleen laten schoonmaken, maar ook tegen nieuwe vervuiling beschermen? Dan kunnen wij deze van een speciale coating laten voorzien. Vervolgens wordt deze gedroogd in onze droogkamer. In twee dagen is uw tapijt weer klaar voor gebruik.

Vast tapijt schoonmaken met dieptereiniging op locatie

Heeft u een vast tapijt dat u wilt laten schoonmaken, dan kunt u ATAR Tapijt & Zetelreiniging benaderen voor een dieptereiniging op locatie. Wij maken, met behulp van exclusieve producten en speciale apparatuur, uw tapijt op locatie schoon. Dat kan op kantoor zijn, maar ook thuis of in uw winkel. Na het uitvoeren van het deepsteam-procedé kunt u twee tot vier uur het tapijt niet betreden. Wilt u uw vast tapijt van een speciale vuilafstotende coating laten voorzien? Geef dat zeker even aan.

ATAR Tapijt- & Zetelreiniging uw professionele tapijtreiniger

ATAR Tapijt- & Zetelreiniging is u graag van dienst. Welk tapijt wilt u graag laten schoonmaken? Laat het ons weten. Voor meer informatie over onze diensten kunt u bellen naar 0477 49 93 49

of het contactformulierinvullen.


Loading...

Meest bekeken