Atar Tapijt- & Zetelreiniging, uw specialist voor zetelreiniging en tapijtreiniging in Lier

Contacteer ons voor het reinigen van uw tapijten, zetels of stoelen in Lier!

Tapijt reinigen Lier

Vertoont uw dierbare Oosters tapijt vlekken of geuren die u er zelf niet meer uitkrijgt? Of is de geur van eten of van uw huisdier inmiddels tot diep in de vezels van uw tapijt gedrongen? 

Bij Atar Tapijt- & Zetelreiniging Lier kunt u terecht voor het grondig reinigen van al uw tapijten. Uw vloerkleed of Perzisch tapijt schoonmaken is onze specialiteit.  

Atar Tapijt- & Zetelreiniging is dé specialist in tapijtreiniging in Lier. Contacteer ons voor tapijtreiniging en wij komen gratis aan huis met optimaal result!

Zetel reinigen Lier

Een stoffen bankstel reinigen is niet altijd eenvoudig. Doorheen de tijd kan er heel wat vervuiling ontstaan in uw stoffen zetel. Dan spreken we niet alleen over vlekken, maar ook over geurtjes. Idem voor lederen zetels, die op hun tijd ook een stevige reinigingsbeurt verdienen.

Kortom, welke zetel u ook wilt laten reinigen, bij Atar Tapijt- & Zetelreiniging Lier voeren we de schoonmaak van uw zetel uit met oog voor detail:

  • zetel reinigen

  • stoffen zetel reinigen

  • lederen zetel reinigen

  • stoffen bank schoonmaken

  • bank reinigen

U wilt uw zetel uiteraard niet te lang missen. Daarom bezorgen wij uw zetel terug aan huis en dit te Lier op twee dagen. Contacteer ons voor meer informatie!

reinigen van tapijten MEER INFO…

Reinigen van tapijten

verven van leder MEER INFO…

Verven van leder

Contacteer Atar Tapijt- & Zetelreiniging  voor zetelreiniging en tapijtreiniging in Lier!