Contacteer ons

Diegem (Brussel):
02 725 33 25

Geel (Kempen)
014 59 37 06

Gent (Oost-Vlaanderen):
09 339 00 61

Hasselt (Limburg):
011 20 17 47

Mechelen:
015 43 38 90

Oelegem (Antwerpen):
03 383 47 04

Oostende (West-Vlaanderen):
059 70 40 05

Gratis Offerte


  • Tel:

  • Email:

Vast Tapijt

Een vast tapijt grondig reinigen is niet altijd even makkelijk. Weet u niet hoe u dat het best kunt aanpakken? Zoek dan niet langer, maar schakel ATAR Tapijt- & Zetelreiniging in. Wij bieden de beste oplossing voor zowel bedrijven als particulieren. Een vast tapijt reinigen doen wij met de grootste precisie met professioneel materiaal.

Laat professionals een vast tapijt reinigen

ATAR Tapijt- & Zetelreiniging is gespecialiseerd in eenmalige reinigingen van vaste tapijten. Wij komen ter plaatse in uw woning, winkel of kantoor met onze exclusieve machines. Onze geavanceerde producten garanderen een ver doorgevoerde reiniging van uw vast tapijt. Zowel kleine als grote projecten en reiniging na brand- of waterschade zijn een kolfje naar onze hand. Laat daarom uw vast tapijt bij ons reinigen. Wij werken op de volgende wijze:

·         Grondig ontzanden van uw vast tapijt.

·         Behandeling met het deepsteam-procédé om tot beneden in uw tapijt te reinigen.

·         Naspoelen om er zeker van te zijn dat al het opgeloste en vuil verdwenen is.

·         Desinfecteren en ontgeuren.

·         Na het spoelen impregneren we uw tapijt om de vezels te verstevigen.

·         U kan ook een anti-vlekcoating (Nano-Technologie) laten aanbrengen. Dit zit niet in de standaardprocedure en dient expliciet bijbesteld te worden.

Snelle service en geen verplaatsingskosten

Na het reinigingsproces moet u een droogtijd aanhouden van 2 à 4 uur. In die tussentijd mag het tapijt gewoon belopen worden. Wanneer u de hulp van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging inschakelt, rekenen wij geen verplaatsingskosten doorheen gans België. Neem contact met ons op en bel ons voor verdere informatie over onze diensten en prijzen.Of vul vrijblijvend het contactformulier in.