Contacteer ons

Diegem (Brussel):
02 725 33 25

Geel (Kempen)
014 59 37 06

Gent (Oost-Vlaanderen):
09 339 00 61

Hasselt (Limburg):
011 20 17 47

Mechelen:
015 43 38 90

Oelegem (Antwerpen):
03 383 47 04

Oostende (West-Vlaanderen):
059 70 40 05

Gratis Offerte


  • Tel:

  • Email:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Vakwerk

Zetel kuisen

Wilt u uw stoffen zetel kuisen? U kunt dat beter niet zelf doen. De kans bestaat dan dat de originele kleur van uw zetel verkleurt en dat er binnenin schimmels ontstaan, dat ziet u liever niet gebeuren. Benader daarom ATAR Tapijt- & Zetelreiniging eens en informeer naar de dienstverlening van onze firma. Al meer dan 25 jaar kuisen wij verschillende soorten tapijten en zetels met behulp van speciale producten en apparatuur die uw tapijten en zetels reinigen, maar niet beschadigen.

Stoffen of lederen zetels professioneel laten kuisen door vakmensen

De medewerkers van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging zijn stuk voor stuk vakmensen. Met de grootste zorg en nauwkeurigheid weten zij uw stoffen of lederen zetel grondig te kuisen. Nadat de grondige reiniging is voltooid, zullen wij het losgekomen vuil en de achtergebleven productresten van de zetel spoelen. De vezel wordt geïmpregneerd, om zo de bekleding te verstevigen. In de laatste fase ontgeuren en desinfecteren wij uw zetel.

Anti-vlekcoating aanbrengen ook mogelijk

Na het kuisen van uw stoffen zetel wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten van het resultaat. Uw zetel ziet er weer uit als nieuw! Wanneer u uw zetel na het kuisen wilt beschermen tegen nieuwe vervuiling, dan is het raadzaam om door ATAR Tapijt- & Zetelreiniging een speciale anti-vlekcoating aan te laten brengen. Lang na de reiniging blijft uw zetel een mooie uitstraling behouden.

Meer informatie over de mogelijkheden

ATAR Tapijt- & Zetelreiniging beschikt over meerdere locaties in gans Vlaanderen. Er is er vast ook één bij u in de buurt. Wenst u meer informatie te verkrijgen over de manier waarop wij een stoffen zetel kuisen? Bel dan eens naar 0477 49 93 49. Wij staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen zo deskundig mogelijk.

Loading...

Meest bekeken