Contacteer ons

Diegem (Brussel):
02 725 33 25

Geel (Kempen)
014 59 37 06

Gent (Oost-Vlaanderen):
09 339 00 61

Hasselt (Limburg):
011 20 17 47

Mechelen:
015 43 38 90

Oelegem (Antwerpen):
03 383 47 04

Oostende (West-Vlaanderen):
059 70 40 05

Gratis Offerte


  • Tel:

  • Email:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Vakwerk

Zetel reinigen

Heeft u ondanks heel wat inspanningen en een gamma aan reinigingsproducten nog steeds hardnekkige vlekken op uw tapijt, zetel of stoelen en wilt u deze nu eens professioneel laten reinigen? U wilt uw favoriete zetel of tapijt er weer mooi laten uitzien? Dan bent u bij ATAR Tapijt- & Zetelreiniging aan het goede adres. We zijn dan ook al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in deze materie.

ATAR Tapijt- & Zetelreiniging is een milieubewust bedrijf: laat hier uw tapijt of zetel reinigen

ATAR Tapijt- & Zetelreiniging draagt een schoon milieu hoog in het vaandel. Met de modernste technieken en machines zorgen we ervoor dat onze reinigingen het milieu totaal niet belasten. U kunt er dus vanop aan dat ATAR Tapijt- & Zetelreiniging één van de meest milieuvriendelijke bedrijven is in de sector.

Snelle service en topkwaliteit gegarandeerd

ATAR Tapijt- & Zetelreiniging heeft al 25 jaar ervaring in het reinigen van tapijten, zetels en stoelen. Dankzij die jarenlange expertise kunnen we in alle bescheidenheid zeggen dat we op het vlak van tapijt- en zetelreiniging de referentie geworden zijn. Onze firma is een op en top Belgisch bedrijf. Vanuit onze vele vestigingen in heel Vlaanderen kunnen we onze diensten in de volledige Benelux aanbieden. Een snelle service én topkwaliteit kunnen wij garanderen!

Neem contact op voor verdere informatie

Een zetel of tapijt kunt u beter niet zelf reinigen. Reguliere schoonmaakproducten zorgen in de meeste gevallen voor verkleuringen en het verbleken van de originele kleuren. Schakel daarom voor het reinigen van een zetel of tapijt een specialist in. Ontdek op onze website wat ATAR Tapijt- & Zetelreiniging voor u kan doen en neem contact met ons op voor verdere informatie over onze diensten en prijzen. U kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 0477 49 93 49.

Loading...

Meest bekeken