Contacteer ons

Diegem (Brussel):
02 725 33 25

Geel (Kempen)
014 59 37 06

Gent (Oost-Vlaanderen):
09 339 00 61

Hasselt (Limburg):
011 20 17 47

Mechelen:
015 43 38 90

Oelegem (Antwerpen):
03 383 47 04

Oostende (West-Vlaanderen):
059 70 40 05

Gratis Offerte


  • Tel:

  • Email:

Zetelreiniging

Kies voor zetelreiniging wanneer uw zetels of stoelen besmeurd zijn met hardnekkig vuil of een vieze geur hebben. ATAR Tapijt- & Zetelreiniging helpt u op een professionele manier uw zetels en stoelen te reinigen. Het maakt niet uit of het nu om een stoffen bekleding, alcantara (microvezel), nubuck, leder of daim gaat, we kunnen elke bekleding reinigen. Wij beschikken over de modernste machines die alle bewerkingen aankunnen om een grondige reiniging perfect te bewerkstelligen. Kies daarom voor zetelreiniging bij een van onze vestigingen door heel Vlaanderen. Vraag gratis een prijsofferte.

Zetelreiniging met grondige schoonmaak

Wanneer uw meubelen vol met vlekken zitten, wassen wij uw zetels en stoelen op een grondige manier. Daarna spoelen wij het zitmeubilair af tot al het opgeloste vuil en de productresten verdwenen zijn. Vervolgens impregneren wij de vezels om de bekleding extra te verstevigen. Tot slot desinfecteren en ontgeuren we uw zetels en stoelen voor een optimaal resultaat. Indien gewenst, brengen wij een vuilafstotende beschermlaag (Nano-Technologie) aan die uw zetels of stoelen extra lang proper houden. Deze anti-vlekcoating is een extra behandeling en dient expliciet bijbesteld te worden bij de zelfreiniging.

Gratis ophaling en levering door gans België

Aan het einde van het behandelingsproces drogen wij uw stoelen en zetels in speciale droogkamers op een gecontroleerde manier. Op die manier voorkomen wij kringen en blijft het binnenwerk ongedeerd. Wij komen uw zetels en stoelen gratis bij u ophalen en leveren ze na twee werkdagen gereinigd en wel bij u af. Wij bieden gratis ophaling en levering in gans België! Er dient alleen iemand aanwezig te zijn die de chauffeur helpt bij het laden en lossen van het meubilair. Neem contact met ons op en bel voor verdere informatie over onze diensten en prijzen. Of vul vrijblijvend het contactformulier in.

GRATIS OFFERTE